Nederlands English Deutsch Espanol
Home  // De juiste locatie   

De juiste locatie

De verzamelpuntlocatie van een lichamelijk en geestelijk gezonde volwassene ligt dicht bij de thymusklier in het midden van de borst. Bij de geboorte bevindt het verzamelpunt zich in de navelstreek. Wanneer het tijdstip van ons overlijden nadert, zakt ons verzamelpunt weer terug in de richting van de navel. Deze kennis heeft verstrekkende implicaties voor de gezondheid van de mensheid en voor de verbetering van de huidige medische modellen, therapieën en de geneeskundige praktijk.

De locatie beïnvloedt onze bewuste werkelijkheid en heeft grote gevolgen voor de fysieke en psychische gezondheid. Een verkeerde positie veroorzaakt lichte tot ernstige onevenwichtigheden in de energieverdeling van de hersenen en het zenuwstelsel, waardoor endocriene functies en hormoonwerking worden verstoord. Net zoals in onze wereld het Noorden niet meer exact het Noorden is maar een aantal graden is verschoven waardoor allerlei regelsystem in deze wereld zijn gewijzigd. (Dieren navigeren anders, klimaatveranderingen, aardverschuivingen e.d.) Een verzamelpunt correctie reset het systeem en brengt het terug naar zijn oorspronkelijke staat van configuratie.

Vertrouwd zijn met de juiste locatie en het geregeld corrigeren van het verzamelpunt kunnen de persoonlijke ontwikkeling versnellen en psychische en fysieke capaciteiten verbeteren. De correctie laat mensen vaak zeer duidelijke verbetering in hun lichamelijke of geestelijke situatie ervaren. Deze methode is de perfecte start en basis voor herstel, en kan toegepast worden voordat een therapie, operatie, of andere ingreep ondergaan wordt.

De methode

Het aftasten van de huid is de meest betrouwbare methode die door Healthy Balance Almere wordt voorgeschreven. Wanneer uw verzamelpunt gelokaliseerd is, begint het verplaatsen ervan met een speciaal hiervoor handgeslepen kristal (niet in de winkel verkrijgbaar). In totaal zal dit ongeveer 45 minuten in beslag nemen.

De opleiding

Healthy Balance Almere is als eerste en enige in Nederland geautoriseerd door Whale Medical om therapeuten en artsen deze techniek te leren. De opleiding wordt meestal individueel gegeven met twee trainers. Naast het bijwonen van de opleidingsdag, volgen er nog minimaal 10 praktijkcases. In totaal is men er zeker 5 dagen mee bezig. Samen met de docent wordt bekeken of er "feeling" is voor deze therapie, of dat er meer oefening nodig is. Uiteraard volgt er na het slagen een officieel certificaat.
Alle therapeuten op deze site hebben verplichte bijscholingsdagen, en zijn per roulatie bij de opleiding van een nieuwe cursist aanwezig. Zo houden we het kennis- en ervaringsniveau hoog en verstevigd dit ook het groepsgevoel.

 

Heeft u interesse, neemt u gerust contact met ons op. Zo kunnen we tijdens een persoonlijk gesprek specifieker ingaan op uw vragen.


© 2019 Het Verzamelpunt | Disclaimer | Powered by Codestream 3.1.0